Brouwerij St.Bernardus

Kom jij ons Hemels Team versterken?

Werken bij St.Bernardus, dat is thuiskomen.

Proef het verhaal van St.Bernardus. Een abdijbier dat er eigenlijk geen is. Ons verhaal start begin de jaren 1900. Een brouwproces van meer dan 75 jaar met respect voor het verleden, aangelengd met een frisse vernieuwende toets. Kom jij ons jouw verhaal vertellen?

Aan de schreve

Watou, woare? Een pittoresk dorp aan de schreve. Voor sommigen een thuismatch, voor anderen is de rit naar het werk elke dag het gevoel van een weekendje weg. Langs een filevrije route, tussen de Vlaamse velden vind je onze brouwerij die de warmte uitstraalt van een lokaal bedrijf maar met een naam ver over de grenzen heen.

Aan de schreve

Toeristische trekpleister

Sinds de opening van ons nieuw bezoekerscentrum in 2018 is onze brouwerij een heuse toeristische hotspot geworden. Je proeft onze Hemelse Nectar in rooftopbar Bar Bernard, waar je kan genieten van een adembenemend panoramisch zicht, kruipt onder de wol bij de brouwer in Guesthouse Brouwershuis of maakt kennis met het brouwproces in de bezoekersbeleving.

Toeristische trekpleister

Een Hemels Team

Je komt terecht in een dynamisch bedrijf! Iedereen die bij ons werkt, komt binnen met een eigen verhaal. Zo hebben we Marco, onze sales manager die erin slaagde om een kopieerapparaat te verkopen aan onze eigenaar vanuit zijn vorige job en zo toevallig voor de eerste keer in contact kwam met de brouwerij. Jan, technieker in de bottelarij en trotse bezitter van een tapkraan bij zich thuis. En dat maakt het leuk, kunnen zijn wie je bent binnen een ongedwongen sfeer.

Een Hemels Team

Vacatures

?
?
?
Ooh no!

Voor deze filter zijn geen openstaande vacatures gevonden
Pas je zoekcriteria aan.

Interesse om bij ons te werken, maar geen gepaste vacature gevonden?
spontaan solliciteren

Wat kan ik verwachten?

Festivals & events

Je kan gratis naar de evenementen waar we partner of sponsor van zijn!

Verzekering

We bieden je een uitgebreide hospitalisatieverzekering voor alle leden van jouw gezin!

Teambuilding

Verschillende keren per jaar organiseert ons feestcomité een toffe activiteit. Eén keer per jaar trekken we er met zijn allen een hele dag op uit!

I want to ride my bicycle

Freddie Mercury wist het ook al lang geleden, fietsen is gezond! Een paar keer per jaar trekt onze eigen St.Bernardus fietsclub erop uit, met een rit die zowel op maat is van de geoefende fietser als de recreatieve fietser. Wist je trouwens dat je via ons jouw nieuwe fiets kan leasen?

Mmm, lekker...

Op regelmatige tijdstippen smullen we op vrijdagmiddag samen van een pizza, frietjes of hamburgers!

Nice to know

opgericht in 1946
langste anciënniteit van een werknemer 35 jaar
aantal stoofvlees dat jaarlijks verkocht wordt in Bar Bernard 2 ton
aantal landen waarnaar ons bier geëxporteerd wordt 85
jaarlijks aantal liter bier dat gebrouwen wordt 5 230 000 = circa 16 miljoen flesjes van 33cl
aantal werknemers 45

Een portret van onze eigenaar Hans Depypere

In 2021 vierden we 75 jaar Brouwerij St.Bernardus: dat was niet enkel een mooie kapstok om een boek uit te brengen over de brouwerij, maar ook het moment bij uitstek voor onze eigenaar Hans Depypere om een balans op te maken. Grofweg 1/3 van die 75 jaar staat hij aan het roer van onze bloeiende onderneming. We volgden Hans een dag en lieten hem aan het woord zoals hij is, bevlogen en rechtdoorzee. Hij vertelt honderduit over zijn passies (want 'bier brouwen' is er slechts één van) en zijn beste maat Dirk.

Refer A Friend

Refer A Friend? Nomineer jouw uitverkozen persoon en win! Om ons team te versterken zijn we voortdurend op zoek naar geschikte mensen. Misschien kan jij ons wel helpen in die zoektocht!

Breng de ideale kandidaat aan en win een St.Bernardus Experience! Lees meer over onze 'Refer A Friend' actie via deze link: https://www.sintbernardus.be/nl/refer-a-friend-nl

Kom jij ons jouw verhaal vertellen?

Een greep uit het fotoboek van onze teambuildings

Misschien prijk jij wel op één van onze nieuwe foto's?
 • foto
 • foto
 • foto
 • foto
 • foto
 • foto
 • foto
 • foto
 • foto
 • foto
 • foto
 • foto
 • foto

Privacy beleid

Wij verzamelen met behulp van Jobtoolz, ons online sollicitatieplatform, uw persoonsgegevens om kwaliteitsvolle aanwerving- en selectieprocessen mogelijk te kunnen maken.

Het verstrekken van deze persoonsgegevens is dan ook een noodzakelijke voorwaarde om het sollicitatietraject te doorlopen.

Bij de verzameling en verwerking van uw persoonsgegevens respecteren wij steeds de regelgeving inzake bescherming van persoonsgegevens, evenals de Algemene Verordening Gegevensbescherming (“AVG” of GDPR”).

Voor meer informatie over de manier waarop wij uw persoonsgegevens verwerken, verwijzen wij naar onze privacy policy.

Wil je meer weten over het privacybeleid van Jobtoolz Klik hier

Interview annuleren

Weet u zeker dat u dit interview wil annuleren?

Interview herplannen

Ben je zeker dat je dit interview wil herplannen?